Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SÁRKÁNY

2010.08.11

SÁRKÁNY

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012)

 

A világ legnagyobb szívtiprói, legnagyobb kurtizánjai a Sárkány-nők, de a Sárkány-férfiak is nagyszerű szeretők. Messzemenően nagyvonalúak, főleg, ha vendéglátásról van szó. Nyíltszívűek; utolsó ruhájukat odaajándékozzák, de nem az utolsó fillérjüket. Színesek, ötletdúsak, és kiválóan értenek az ötletek megvalósításához is.

Szinte egy percig sem tudnak nyugton maradni. Többre viszik az életben, ha egy kicsit visszafogják magukat. Maguknak való emberek, általában  különcök, környezetük számára kiismerhetetlenek. Sokat foglalkozik a lélekkel, az élet értelmével. Sok Sárkány ért és vonzódik a hipnózishoz. Megfejthetetlen vonzerő sugárzik belőlük, és ez sikerekhez segíti őket. Hűtlenek, nagyon nagy a függetlenségre való törekvésük.

Egy Sárkánnyal való szerelem a partnernek majdnem mindig szenvedést okoz, de ezt csak később veszi észre. A Sárkányok spontánok, a bolond ötletekből soha nem fogynak ki... A Sárkány-nők hallgatnak kalandjaikról.

Amihez a Sárkányok nyúlnak, arannyá válik. A szerencse nem hagyja el őket az életben. Nem kedvelik az alárendelt viszonyt, és boldogtalanok, ha mások szabják meg munkájukat. Mint főnök, a Sárkány fel tudja lelkesíteni beosztottjait, és nem nyugszik, míg nem érnek el kiemelkedő eredményeket. Hivatásában a Sárkányok odaadók, megbízható, jó kollégák. Fáradhatatlan, ha valamit el akar érni, de a számára nem tetsző munkát szívesen továbbadja. A pénzhez nem sok érzéke van. Hamar kifolyik a markából, igaz ugyanilyen gyorsan újra meg is szerzi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.