Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


BIKA

2010.08.08

BIKA

Mottó: "Én birtokolom"

 

A Bika legjellemzőbb vonása a kényelmesség. Szépen, nyugodtan szeret dolgozni, tervezgetni, semmit soha nem siet el. A Kos lobog és vágtat, a Bika pedig komótosan halad előre a jól ismert úton. Ez az út nem tér el a megszokottól, nem vág le ösvényekre, csak úgy indul el, ha tudja, hogy választott pályáján nem érheti kellemetlen meglepetés.

A Bika mindent szeret, ami a kényelmét szolgálja: a kényelmes lakást, a jó kocsit, az ízes ételeket. Szereti és szívesen gyűjti az anyagi javakat. A pénzt sem veti meg, mert hosszú távon is biztosítani akarja magának a jólétet. Így, ha teheti, vagyont gyűjt, takarékoskodik. Általában szívesen választ olyan foglalkozást, amely - vénuszi jegy lévén - művészettel van kapcsolatban, vag a szépérzékét elégíti ki. De az is jó, ha ez a tevékenység szoros kapcsolatban van - a Bika földi jegy - valamilyen megfogható anyaggal. Ajánlható számára a kertészkedés, a földműves munka, a fodrász, kirakatrendező, lakberendező, jelmeztervező vagy szakács hivatása. Igen sok művész, énekes kerül ki közülük.

A Bika nők szépek, mutatósak, kedvelik a drága ruhákat. Kiváló a szépérzékük, tehát minden felingerli őket, ami ezt elrontja, csúfítja. Otthonukat szépen, ízlésesen rendezik be, és természetesen fontos szerepet játszik benne a kényelem. Első és legfontosabb számukra a család, általában gyermekükhöz (gyermekeikhez) nagyon ragaszkodnak.

A Bika férfiak számára is első és a legfontosabb a család. Az otthon mindenekelőtt -vallják, s minden más csak ezután következik. Ugyanakkor igen jó és szívélyes barátok - ha nem ingerlik őket, nem vitáznak velük. A Bika ugyanis - ez a fő hibája - könnyen dühbe jön, s ha úgy érzi, hogy bántják, ő is rögtön támad. Éles nyelvvel bírál, és jaj az ellenfelének. De nem bosszúálló, haragja könnyen elpárolog. Gyanakvóak is, s ez a házastársi vagy a baráti kapcsolatot megronthatja.

Házastársnak, barátnak a Rák, a Szűz és a Bak ajánlható számukra, s talán a Mérleggel is érdemes kapcsolatot keresniük. Kedvező napjuk a szerda, uralkodó bolygójuk a Vénusz, a szépség és a szerelem bolygója, amelyről még ugyancsak ejtünk szót.

Színük: napsárga és a zöld. Drágakövük az achát, a smaragd, a karneol, a topáz. Virágban a verbéna egyik fajtája, az ibolya és a krizantém. Szerencseszámuk: 8 és 5.

 

Ha pontosabban szeretne tudni saját magáról információkat, kérésére kiszámítom az aszcendensét, hiszen az az igazán mérvadó. Csupán a születési idejére (év, hónap, nap, óra, perc) és a születési helyére lesz szükségem a pontos számításokhoz. Kérését - hogy titkosan tudjuk kezelni -, küldje el e-mailben az r.barbara80@gmail.com címre.

 

Üdvözlettel: Richter Barbara

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.